Halucinant! Pomohaci, către o prezentatoare TV, despre COVID-19: Dumneavoastră n-ați avut niciodată muci?
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Fostul preot Cristian Pomohaci a făcut declarații incredibile despre COVID-19. 

Întrebat de prezentatoarea unei emisiuni de la Etno TV ce crede despre pandemia de COVID-19, fostul preot Cristian Pomohaci i-a răspuns: ”Dumneavoastră n-ați avut niciodată muci?”, conform starpopular.ro.

”Eu mă bazez pe ceea ce spun acum: Hristos a spus că oricine mănâncă trupul meu și bea sângele meu are viața veșnică. Nu cred că un virus poate să oprească adevărul Dumnezeiesc. Cred în virus, multă lume mă întreabă dacă cred în dezastrul produs de acest virus, sigur că cred în virus, dar eu cred în Dumnezeu. Virusul există cum sunt și atâția viruși. Și acum să mă iertați, dumneavoastră sunteți tânără, n-ați avut niciodată muci, n-ați fost niciodată răcită, n-ați tușit, n-ați transpirat sub plapumă să udați fața pernei din cauza răcelii sau a temperaturii?”, a spus Cristian Pomohaci la Etno tv.

În continuare, el a spus: ”Sigur că nu ne face rău Sfânta Împărtășanie, n-a îmbolnăvit pe nimeni de două mii de ani. Sunt preot de 22 ani, ma împărtășesc din același potir cu bucurie. Dacă vreun preot s-a îmbolnăvit sau a luat vreo boală, să știți că nu e din sfântul potir sau linguriță. Este și el om, circulă în autobuz, probabil nu s-a protejat din alte părți. Îi asigur pe cei de acasă că nimeni nu s-a îmbolnăvit niciodată atunci când s-a împărtășit cu aceeași linguriță”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel