Halep NU s-a uitat la tenis la Jocurile Olimpice. "M-a durut prea tare"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Simona Halep Facebook
Simona Halep Facebook
Simona Halep a anunţat că nu a văzut niciun meci de la turneul de tenis de la Olimpiadă. 

„M-am uitat la Jocurile Olimpice, dar nu m-am uitat la tenis, să ne înțelegem. M-a durut prea tare retragerea. Mi-am dorit tare mult, în ultimii doi-trei ani m-am gândit mult la Jocurile Olimpice și îmi doream să ajung și eu să am o medalie.

Din păcate, m-am retras de la Roland Garros și Wimbledon, a fost o tristețe mare, dar a fost și mai mare după ce m-am retras de la Jocurile Olimpice”, a spus Simona Halep, potrivit Antena Sport.

Simona Halep nu a participat la Jocurile Olimpice din cauza unei accidentări. 

"Din păcate, Simona ne-a anunţat că nu va putea participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Ea a făcut nişte analize amănunţite zilele acestea în urma accidentării (n.r. - la gambă), iar medicii i-au spus că nu va putea juca tenis cel puţin patru săptămâni de acum încolo. Pentru România, Simona reprezintă o mare pierdere înaintea acestor Jocuri", a afirmat Mihai Covaliu, preşedintele COSR, pentru Agerpres.

Halep l-a contrazis pe Ţiriac 

Simona Halep l-a contrazis pe Ion Ţiriac în legătură cu viitorul carierei sale, după ce fostul tenismen ar fi afirmat că aceasta se va retrage pentru a se concentra asupra familiei. 

"Domnul Ţiriac vorbeşte des cu mine despre acest subiect. I-am spus, deşi nu prea crede, că eu încă vreau şi îmi doresc să joc tenis la nivel înalt! Este prioritatea mea numărul 1 (n.r. tenisul). Bineînţeles că şi familia, pentru că am făcut pasul şi m-am logodit", a afirmat Simona Halep, pentru AS.ro.

"O să am o familie frumoasă, sunt convinsă. Nu m-am măritat încă… s-au supărat foarte mulţi că nu i-am invitat la logodnă, dar nu m-am măritat. O voi face, probabil, în viitorul apropiat. Nu a fost oficial o cununie civilă, nimic de acest gen. A fost doar o întâlnire între familii şi a fost un moment deosebit pentru noi. Mă gândesc la măritiş, dar nu e o grabă", a mai spus Simona Halep.

VEZI Ţiriac spune că Halep se retrage pentru a face copii, ea îl contrazice. Ce urmează pentru Simona

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel