Halep: Noul antrenor, recomandat de Darren Cahill
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Cahill - Halep
Cahill - Halep
Simona Halep recunoscut că încă are o relație apropiată cu Darren Cahill, precizând că acesta i-a făcut deja o recomandare cu privire la numele noului antrenor.

Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) a vorbit, la conferinţa de presă de după meciul câştigat cu Kaia Kanepi în primul tur de la Australian Open, despre relaţia pe care o are cu Darren Cahill, antrenorul australian care-i stă aproape la primul Grand Slam al anului, şi a anunţat că Darren i-a recomandat, deja, un alt tehnician, infromează Prosport.

"Însă e prin preajmă, mă mai ajută cu sfaturi şi a fost de câteva ori la antrenamentele mele. Îi mulţumesc că e aproape de mine. Suntem prieteni buni, chiar dacă nu mai avem o relaţie antrenor-jucătoare. Când a venit la antrenament, am simţit că e tot antrenorul meu. Nu a fost nicio diferenţă. E greu să nu mai facă parte din echipa mea. Cu siguranţă, e greu fără antrenor la acest nivel. Am nevoie de unul, vom vedea după turneu.

Suntem prieteni, nu se pune problema să revină. Am stat patru ani împreună, e alături de mine. Contează că e pe aici, prin jur, vorbim, mă mai sfătuieşte, dar nu e antrenorul meu. Nu se pune problema! Darren mi-a recomandat un alt antrenor şi o să ţin cont de sfatul lui. Nu pot spune cine e pentru că n-am discutat cu el", a transmis liderul mondial la conferinţa de presă, mai scrie sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel