Halep, gimnastică de întreținere alături de Kerber și Muguruza, la Melbourne
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Simona Halep se află la Melbourne și se pregătește să debuteze la Australian Open, primul turneu de Mare Șlem al anului. Cum jucătoarea română face parte din careul de ași al tenisului feminin mondial, ea a fost solicitată pentru o acțiune promoțională a unuia dintre sponsorii turneului, acțiunea la care au fost invitate și Angelique Kerber și Garbine Muguruza .

Cele trei jucătoare din elita tenisului mondial, alături de câteva tinere din echipa Adidas, au făcut un fel de gimnastică de întreținere.

Simona Halep a fost desemnată a patra favorită a turneului Australian Open, în timp ce Irina Begu va fi cap de serie numărul 27. 

Germanca Angelique Kerber, deținătoarea titlului și numărul unu mondial, va fi principala favorită a competiției de la Antipozi.

Halep este la a șaptea sa participare la Australian Open ca senioară, cea mai bună performanță fiind atingerea sferturilor de finală, în 2014 și 2015. În 2011 a ajuns până în turul al treilea, dar în 2012, 2013 și 2016 a pierdut în runda inaugurală.

Tragerea la sorți a meciurilor de pe tabloul principal al Australian Open va avea loc în noaptea de joi spre vineri.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel