Halep, gest după victoria cu Kerber. De ce a arătat cu degetul spre tâmplă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Simona Halep
Simona Halep
Simona Halep a învins-o pe Kerber şi va juca împotriva Muguruzei în semifinalele de la Roland Garros. Este a treia semifinală în cinci ani pentru tenismena noastră.

Simona Halep a făcut o scurtă declaraţie pentru site-ul de oficial de ştiri al Women's Tennis Association (WTA), WTA Insider, la aproximativ o oră după ce a încheiat victorioasă meciul cu Kerber de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Şlem al anului. Ea a explicat gestul pe care l-a făcut, respectiv când a arătat cu degetul la tâmplă.

"A fost despre mintal. Şi despre fizic, cu siguranţă, dar am fost puternică mintal!"

"După ce am pierdut acel set, când mi-am revenit, a fost un pic cam greu, însă nu am cedat. Am rămas concentrată. Nu am renunţat niciun moment. De asta cred eu că am reuşit să câştig astăzi. Capul meu a câştigat acest meci", a spus Simona Halep.

Reamintim că jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul unu mondial, s-a calificat, miercuri, în semifinalele turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Şlem al anului, după ce a învins-o pe germanca Angelique Kerber, cap de serie numărul 12, cu 6-7 (2), 6-3, 6-2. 

Halep (26 ani), finalistă anul trecut şi în 2014, a obţinut o victorie muncită, după două ore şi 14 minute.

Vezi şi: Roland Garros. Simona Halep - Angelique Kerber

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel