Halep, finală Cincinnati. Primele declarații ale româncei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Simona Halep
Simona Halep
Simona Halep, numărul unu mondial, a transmis un mesaj după ce a fost învinsă de olandeza Kiki Bertens, duminică, în finala turneului WTA de la Cincinnati.

Simona Halep a început foarte bine meciul şi a condus cu 2-0, 3-1 şi 4-2, a reuşit un nou break, după care a încheiat primul set cu 6-2, în doar 32 de minute. În actul secund, Simona a scăzut uşor nivelul, a fost condusă cu 1-0 şi 4-1, dar, în urma sfaturilor antrenorului Darren Cahill, a reuşit să revină şi a egalat, 4-4, a dus setul în tiebreak, unde a avut 2-0, a pierdut patru puncte la rând (2-4), a fost condusă cu 5-3, dar a întors din nou situaţia şi a ratat o minge de meci la 6-5. Bertens a reuşit apoi trei puncte la rând şi a câştigat cu 8-6.

În decisiv, olandeza a început agresiv şi a câştigat contra serviciului în primul ghem, dar Halep a restabilit apoi egalitatea. Bertens a făcut un nou break, iar Halep a părut că cedează fizic şi psihic, în ciuda îndemnurilor lui Cahill, pierzând următoarele două ghemuri la zero. La 1-4, românca a ratat două mingi de break, care ar fi readus-o în joc, iar apoi Bertens a reuşit să obţină victoria cu 6-2.

Ce a declarat Halep

„E a treia oară când vorbesc din această poziție. Îmi pare că nu am putut să câștig. Iubesc acest turneu", a spus sportiva din Constanța.

„Vreau să o felicit pe Kiki, a fost formidabilă. A jucat fantastic astăzi", a afirmat Halep.

„Sper să ne vedem anul viitor", a mai spus Halep, care a dus mulțumiri echipei sale.

Vezi și: CINCINNATI. Simona Halep - Kiki Bertens, rezultat final 19 august


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel