Halep a strălucit la cununia civilă. Ce ţinută a purtat Loredana Groza. Mesaj pentru sportivă
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Loredana Groza are un mesaj pentru Simona Halep.

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil, miercuri după-amiază, la Constanța. Martori le-au fost părinții și prietenii apropiați care îi însoțesc și la petrecerea ce are loc într-un local din Mamaia.

Loredana Groza a dezvăluit că, pentru acest eveniment special, a pregătit ceva foarte romantic.

„I-am pregătit ceva foarte romantic, special pentru acest moment atât de special din viaţa lor. Bună seara, iubite!, normal. Suntem prietene, am cântat şi de ziua ei. Avem antecedente. Dar bineînțeles că acum e ca niciodată. Cu totul şi cu totul altceva", a spus Loredana Groza.

Întrebată care este mesajul ei pentru Simona Halep în această zi specială, Loredana Groza i-a transmis să fie fericită.

„Simonei îi transmit să fie fericită, sănătoasă, să aibă putere, să ne încânte în continuare cu talentul ei şi prin felul în care ne inspiră şi să rămână în continuare number one", a spus Loredana Groza.

Iată și ținuta Loredanei Groza:

2. -imagine fara descriere- (loredan_groza_tinuta_eveniment_halep_foto_instagram_86186400.jpg)

Foto Instagram Loredana Groza

Cununia a fost oficiată de primarul Constanței, Vergil Chițac.

La petrecere, pe mesele invitaților au fost așezate aranjamente din crini, floarea miresei și alte flori albe. Meniul este, printre altele, cu fructe de mare, pește și friptură. 

Antrenorul Darren Cahill i-a felicitat pe cei doi printr-o postare pe Twitter. „Cununia dintre Simo și Toni în România. Felicitări, vă îmbrățișez pe amândoi! Un cuplu senzațional. Petrecere frumoasă alături de familie și prieteni diseară!", a transmis Darren Cahill.

Ce nume va avea în buletin Simona Halep după căsătorie

În România, după căsătorie, femeia poate alege dacă își va păstra numele, dacă ia lua numele soțului sau dacă va purta ambele nume de familie.

După căsătoria cu Toni Iuruc, Simona Halep ar fi decis să poarte ambele nume. Astfel, o va chema Simona Halep – Iuruc.

După căsătoria civilă de la Constanța, pentru Simona Halep și soțul său urmează căsătoria religioasă, care va avea loc anul viitor. Până atunci, după ce Simona Halep a devenit astăzi, oficial, soția lui Toni Iuru, cei doi vor petrece într-un club de lux din Mamaia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel