"Haita de acţiune", noul film lansat de BRomania, după "Teambuilding". Mugur Mihăescu: "Am ajuns la vârsta la care pot să spun 'nu'. Îmi place acţiunea filmului, altfel nu jucam!"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
captură video Mugur Mihăescu, Facebook
captură video Mugur Mihăescu, Facebook
Îndrăgitul actor Mugur Mihăescu, care a rămas în memoria şi în inimile românilor ca poliţistul Garcea şi Leana lu' Costel, revine pe marele ecran într-o nouă producţie marca BRomania - "Haita de acţiune." Filmul apare în cinematografele din toată ţara marţi, 21 martie.

O nouă comedie românească face furori pe piaţa de film din România. "Haita de acţiune" se pregătește de lansare! Este vorba despre o comedie polițistă, regizată de Vali Dobrogeanu și produsă de Matei Dima. 

Mugur Mihăescu, cunoscut pentru rolul lui Garcea, o prezenţă neaşteptată (?) într-un film cu poliţişti

Mugur Mihăescu joacă rolul tatălui lui Matei Dima. "E o experiență specială. A fost un om foarte disponibil la cadru, a făcut exact ce am vrut noi, cum am vrut noi, pentru că este un Garcea updatat în anul 2023. E foarte special asta, pentru că toată lumea îl știe cum era pe vremuri, este ancorat în vremurile în care trăim noi și e o combinație foarte mișto pe care nu a văzut-o nimeni niciodată. Deci oamenii trebuie să vină la cinema să vadă un Garcea din 2023 – un tată, un om cu suflet. E vorba despre suflet în «Haita de acțiune»! a mărturisit actorul Alex Bogdan despre colegul de platou, Mugur Mihăescu, pentru cancan.

Mihăescu a spus, în exclusivitate pentru DC News, cum a ajuns să joace în "Haita de acţiune": "Vorbisem de treaba asta de acum vreo doi ani de zile. Anul trecut l-am filmat, înainte de Team Building. Legat de producţiile cu influenceri-actori, vin cei din urmă, nu? Unele o să-şi găsească locul dacă o să rămână, altele nu. Îmi place acţiunea filmului, dacă nu-mi plăcea nu jucam. Dacă-mi place un proiect îl îmbrăţişez, dacă nu-mi place... am ajuns la vârsta la care pot să spun "nu". Nu ştiu de ce s-a ales ziua de marţi pentru lansare, nu m-am ocupat de altele, eu doar am jucat."

                                     

O poveste cu lipici: "Te va face să simți chestii"

„Denzel (Matei Dima) este polițist la rutieră, dar el se visează în filmele americane și își dorește să rezolve cazuri complexe. Pentru că a început să scormonească unde nu trebuie, Denzel și haita lui de acțiune ajung într-un impas. O comedie de acțiune care te va face să simți chestii”, este sinopsisul oficial al filmului.

Recent, a fost lansat și trailerul oficial pentru „Haita de acțiune”.

Lansarea în cinematografe are loc marţi, 21 martie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel