Hagi, reacție după ce un puști de 8 ani l-a invitat la ziua de naștere
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andi Miron
WhatsApp
Hagi, generatia de aur
Hagi, generatia de aur
Andrei Teodorescu, un puști din Constanța a devenit cunoscut în presa locală după ce anul trecut, în cadrul unei conferințe de presă, la invitat pe Gică Hagi la ziua lui de naștere. Băiatul a implinit opt ani joi, 18 ianuarie, iar miercuri a primit mai multe cadouri din partea „Regelui".

Anul trecut, puștiul intrase împreună cu mama lui în sala de conferințe pentru a face fotografii, după meciul dintre Viitorul și CFR Cluj, încheiat 1-0, victorie a echipei lui Hagi. Micul suporter al Viitorului, Andrei, și-a făcut curaj și l-a întrebat pe Hagi dacă va veni la ziua lui, la Medgidia, pe 18 ianuarie. „Regele" i-a replicat și i-a lansat invitația de a se alătura Viitorului în cantonament, în Antalya.

Andrei nu a putut ajunge în cantonamentul Viitorului din Antalya, însă vicepreședintele clubului, Constantin Stamate, a fost miercuri acasă la familia Teodorescu. Constantin Stamate i-a făcut o mare bucurie copilului - junior la CS Medgidia, aducându-i cadouri din partea echipei Viitorul și a lui Gică Hagi, constând în materiale promoționale cu însemnele FC Viitorul și o minge, toate semnate de Gică Hagi, notează Ziua de Constanța.

Viitorul ocupă poziția a șasea în campionat - ultimul loc care duce în play-off, după 22 de etape și se luptă cu Dinamo și Botoșani pentru un loc play-off.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel