Hagi, reacție după moartea lui Pele: „Sunt mândru că am avut ocazia să jucăm”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Facebook Farul Constanta
Facebook Farul Constanta
Gică Hagi a transmis un mesaj pe rețelele de socializare după trecerea în neființă a brazilianului Pele.

„O zi tristă pentru fotbalul mondial, care astăzi a pierdut poate cea mai importantă personalitate. A fost un model pentru mine de cum a jucat, a iubit şi respectat fotbalul. A fost şi va rămâne Unic. Condoleanţe familiei, cu stimă şi respect", a transmis Gheorghe Hagi pe pagina de Facebook a clubului Farul Constanţa.

Cel mai bun fotbalist român a completat mesajul pe pagina sa personală de Facebook: „Încă o veste tragică, după ce Maradona a plecat dintre noi acum 2 ani. Toate gândurile mele merg spre familia lui Pele, către toți cei apropiați lui, dar și către toți iubitorii fotbalului care suferă în aceste momente. Un geniu a plecat astăzi dintre noi... Sunt mândru că am avut ocazia să joc în meciul amical dintre Brazilia și World Stars, la aniversarea de 50 de ani a lui Pele, în 1990. Odihnește-te în pace, Pele!”.

Fostul mare fotbalist brazilian Pele a încetat din viaţă la vârsta de 82 de ani, a anunţat, joi, una dintre fiicele sale, Kely Nascimento, citată de AFP. Pele s-a stins în spitalul Albert Einstein din Sao Paulo, unde era internat de o lună. Spitalul a precizat că decesul a survenit în urma cedării mai multor organe vitale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel