H.D. Hartmann: Voi dezvălui mai multe discuții cu lideri ai USR. Sunt de acord cu Andrei Caramitru, deși nu l-am lăudat niciodată / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea
H.D. Hartmann spune că a avut mai multe discuții cu lideri ai USR.

Discuții pe care spune că le va dezvălui peste câțiva ani.

„Vă spun foarte cinstit: pentru mine, USR a fost o dezamăgire din primele două luni. Nu i-am suportat pentru că erau atât de ipocriți... Nu reușiseră să facă nimic în afară de a se da mari și tari. Peste mulți ani, poate o să vă povestesc discuțiile mele private cu liderii USR din care se vedea că aveau o incapacitate reală de a înțelege mecanisme sociale, economice și politice. Era o incapacitate reală dată de lipsa învățăturii. Ei nu aveau 12 ani de școală. Unii dintre ei nu știau cum merg lucrurile, adică nu învățaseră, dar altfel... făcuseră tot felul de școli sorosiste”, a zis H.D. Hartmann la DC News și DC News TV.

De asemenea, H.D. Hartmann a declarat că este de acord cu Andrei Caramitru care a zis recent despre anumiți membri USR: „niciunul nu are, de fapt, bani sau un job/profesie reală, dacă vă uitați mai atent)”.

H.D. Hartmann a spus: „Am citit comentariul lui Andrei Caramitru. Nu l-am lăudat niciodată, dar acum a făcut o analiză excepțională”.

VEZI ȘI: Gușă: OMV este sponsorul acțiunilor factorului extern în România. Toate site-urile care reprezintă factorul extern au fost sponsorizate de OMV - https://www.dcnews.ro/gusa-omv-este-sponsorul-actiunilor-factorului-extern-in-romania-toate-site-urile-care-reprezinta-factorul-extern-au-fost-sponsorizate-de-omv_902861.html?nxtBypassCF

Vedeți aici postarea făcută de Andrei Caramitru: 

USR e un partid complet închis, ermetic, bunker, și nimeni, în nici o circumstanță, nu poate intra acolo măcar pentru un rol de umil deputat. Asta e problema fundamentală a USR, a scris Andrei Caramitru. Potrivit lui, sunt două găști în USR și interesul lor este „să aibă salariu și în 2024”. În USR e un „nivel de epurare și brutalitate internă mult mai dur decât în orice partid”, a mai zis el.

„Schema e simplă. Au fost inițial două găști :

– Oamenii aduși de Cioloș atunci în Guvern. Ăia au vrut după ce a dispărut guvernul ăla să aibă un salariu și au intrat în USR-ul inițial al lui Nicușor pe liste pe locuri eligibile în Parlament

– prietenii lui Nicușor care erau deja acolo.

Ei bine, ăștia fiecare s-au pus inițial șefi pe filiale inexistente atunci. Practic, nu exista nimeni, deci a fost ușor. După, s-au bătut cumplit între ei, s-au dat afara între ei ceva de groază. Până și Nicușor, până și Cioloș au fost de fapt împinși să se care. Acum cât de cât s-au stabilizat.

Interesul ăstora din găștile astea e sa aibă un salariu și din 2024. Adică loc în Parlament. Deci oricine – putea să vină și Obama, Jay-Z, Cărtărescu sau Pleșu acolo – nu putea fi acceptat pentru că însemna ca unul din gașcă risca să își piardă locul în parlament, deci salariul, deci moare de foame după 2024 (pentru că nici unul nu are de fapt bani sau un job/profesie reală, dacă vă uitați mai atent).

Și uite așa, NU exista NIMENI, măcar un singur om, unul, care nu era în găștile inițiale. Toți care au vrut să se implice au fost dați afară, sau au fost blocați să intre, sau au fost împinși să își dea demisia. Un nivel de epurare și brutalitate internă mult mai dur decât în orice partid. Chiar și PNL, și PSD sunt mai deschise și tolerante intern decât USR, nici nu se compară (ăia știu să aducă oameni din exterior care pot câștiga alegeri și nu dau afară opoziția internă). În USR, alegerile sunt toate sau fraudate sau sunt manipulate cu membri fantomatici controlați de șeful filialei care devine așa inamovibil – totul ca să aibă el sau ea un salariu în 2024”, a scris Andrei Caramitru.

În USR, „nu va apărea nimeni nou niciodată, nu exista vreo posibilitate pentru cineva nou să intre acolo, nici o șansă”, a mai zis el.

„Neaducând pe nimeni, fiind obsedați doar de scaunul lor mizer în parlament, o să scadă mult sub 9%. E o cauză pierdută. Restul sunt iluzii și povesti frumoase pe care vi le spuneți ca să sperați că o să vă “salveze” ăștia, care sunt de fapt atât de praf că depind de un salariu de deputat oarecare și sunt capabili de orice doar pentru farmiturile alea. vai de mama lor.

E o situație foarte proastă și tristă pentru că avem nevoie de o opoziție normala și ok, care să și vrea și să ți poată face ceva. Nu e cazul”, a conchis Andrei Caramitru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel