Guvernul PNL lovește în agricultori. Adrian Rădulescu: ”Ne uităm la ei cum MINT!”. Explicația care dinamitează Executivul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Adrian Rădulescu
Adrian Rădulescu
Adrian Rădulescu, președintele Asociației Fermierilor, s-a arătat indignat de faptul că Guvernul a refuzat până acum să aproape Ordonanțele de urgență prin care să li se ofere un sprijin financiar fermierilor și agricultorilor. 

Adrian Rădulescu, președintele Asociației Fermierilor, a reacționat în exclusivitate pentru DC News după ce senatorul PSD Adrian Rădulescu a acuzat Guvernul Orban că îşi bate joc de agricultori şi de crescătorii de animale, cărora le promite de luni de zile susţinere financiară, dar nu le dă banii promişi. 

”Are perfectă dreptate și sunt întru totul de acord cu el. Ordonanța de urgență pentru agricultură trebuia să fie gata, pregătită, cu toate aprobările, la data când s-a făcut rectificarea bugetară și în aceeași ședință de Guvern trebuia și aprobată. Nu ne rămâne decât să ne uităm la ei cum mint. Ce putem să facem? Eu nu o dau decât pe incompetență, lipsă de profesionalism și diletantism. Punct”, a declarat Adrian Rădulescu, președintele Asociației Fermierilor, în exclusivitate pentru DC News

De ce nu se dau bani fermierilor. Explicație-cutremur

Întrebat dacă se mai poate da o Ordonanță de urgență în acest sens, fostul secretar de stat în Ministerul Agriculturii a precizat: 

”După părerea mea, ar fi timp suficient. Ordonanță ar putea fi băgată în Guvern și mâine, și poimâine, în ședință extraordinară, oricând. Trebuie numai să îți dorești să o faci. Vis-a-vis de agricultură, eu înțeleg foarte bine reacția Guvernului pentru că e domeniul de unde nu se poate fura nimic. Când dai la 800.000 de agricultori nu poți să te duci la ei și să le spui: dă-mi și mie pentru că ți-am dat. Dar când ai un contract de sute de milioane de euro... e simplu la o persoană, sau la o firmă. Ideea este: ce avem de câștigat? Nimic. Ei... sunt 800.000? Nu-i problemă. România are 18 milioane. 800.000 reprezintă o cifră minoră”, a completat Adrian Rădulescu, președintele Asociației Fermierilor. 

VEZI ȘI: Senator PSD: Guvernul Orban îşi bate joc de agricultori, cărora nu le dă banii promişi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel