Modernizarea stadionului Giuleşti, anunţul Guvernului
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
rapid baraj
rapid baraj
Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru stadionul Giuleşti 'Valentin Stănescu'.

Executivul a adoptat, joi, o hotărâre pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru consolidarea şi modernizarea stadionului Giuleşti 'Valentin Stănescu', a anunţat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Nelu Barbu.

'În şedinţa de Guvern de astăzi a fost adoptată o hotărâre de Guvern prin care au fost aprobaţi indicatorii tehnico-economici pentru consolidarea şi modernizarea stadionului Giuleşti 'Valentin Stănescu', realizat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, prin Compania Naţională de Investiţii', a spus Barbu, într-o conferinţă de presă.

El a arătat că în urma lucrărilor de modernizare şi consolidare stadionul Giuleşti va avea o capacitate de 14.000 de locuri pentru spectatori, din care 75 de locuri rezervate pentru persoanele cu dizabilităţi. De asemenea, Barbu a indicat faptul că stadionul va avea o suprafaţă desfăşurată de 40.491 metri pătraţi.

El a precizat că durata de realizare a obiectivului este de 21 de luni, iar valoarea totală a investiţiei este de 121.130.000 lei, finanţarea fiind asigurată de la bugetul de stat din bugetele Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice şi Ministerul Transporturilor - care, prin Clubul Sportiv Rapid, este şi beneficiarul obiectivului de investiţii.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel