Guvern Orban. Claudia Ţapardel: ”Am un mesaj de transmis”. Replica lui Vlad Nistor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Claudia Ţapardel (PSD) a lansat un atac la adresa lui Ludovic Orban, liderul PNL, după ce acesta a anunţat că va fi propunerea PNL pentru postul de premier. 

"Am un mesaj de transmis domnului Ludovic Orban. Se presupune că acest domn va fi primul ministru al României. Domnul Ludovic Orban a fost ministru al transporturilor. Deşi nouă ni s-a reproşat că am făcut puţini kilometri de autostradă, dumnealui are performanţa de a nu fi construit niciun kilometru de autostradă. 

În plus, când a fost vehiculat numele meu ca şi comisar pentru transporturi, dl Orban, foarte greşit informat, a spus că nu am experienţă în acest domeniu. Spre deosebire de dl Orban, eu am fost membru cinci ani în comisia de transporturi a PE şi am lucrat pe cele mai importante dosare ale UE în mandatul 2014-2019", a spus Claudia Ţapardel la Antena 3. 

Vlad Nistor, replică: Mie asta mi se spunea în campania electorală

"Ştiu că e campanie electorală, dar nu îmi voi permite să spun tot felul de lucruri. În legătură cu kilometrii de autostradă, nu m-a preocupat problema, dar vreau să vă spun că atunci când eram în campanie electorală pentru europarlamentare, în judeţul Argeş mi se amintea mereu că autostrada care este centura Piteştiului e terminată în mandatul de 1 an al lui Ludovic Orban", a spus Vlad Nistor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel