Gustarea favorită a prințesei Charlotte. Prințesa are gusturi rafinate
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Facebook - The Royal Family
Facebook - The Royal Family
Catherine, ducesa de Cambridge, a dezvăluit faptul că prințesa Charlotte are o gustare preferată. 

Multor copii le place să se delecteze cu dulciuri, fie că este vorba despre o prăjitură de casă sau o ciocolată din comerț. Însă nu este și cazul prințesei Charlotte, care are o gustare preferată demnă de o prințesă. 

În cadrul unei vizite a Ducesei de Cambridge la școala primară Lavender din Enfield, efectuată în calitate de patron al organizației umanitare Place2Be, a dezvăluit elevilor de acolo într-o discuție despre salate și alimentație sănătoasă că fiica sa preferă măslinele. De asemenea, Ducesa a precizat că cei mici preferă să mănânce împreună macaroane cu brânză. Catherine își încurajează copii să gătească alături de ea, pentru a-i învăța mai ușor și practic despre alimentația sănătoasă. 

Nici fratele mai mic al prințesei Charlotte nu este mai prejos. Micuțul este un mare fan al sfeclei, dar și al altor legume, precum morcovii sau fasolea, scrie Sky News

Aniversare regală

Charlotte s-a născut la Londra pe 2 mai 2015 și este al doilea copil al lui William și Kate. Charlotte are foi frați, prințul George, născut în iulie 2013, și prințul Louis, născut în aprilie 2018.           

Prințul William și Kate Middleton au împlinit 10 ani de la căsătorie, iar cu ocazia aniversării au dat publicității mai multe fotografii noi. Imaginile, postate miercuri seara pe contul de Twitter al Palatului Kensington, au fost realizate săptămâna aceasta la palatul londonez de fotograful Chris Floyd.

Prinţul William, al doilea în linia succesiunii la tronul Marii Britanii, a cunoscut-o pe Catherine Elizabeth Middleton în 2001. Cei doi s-au căsătorit în aprilie 2011, scrie Mediafax.

Mesaj pentru bunica ei

Deși nu și-a cunoscut bunica, Prințesa Charlotte, fiica Prințului William, i-a transmis Prințesei Diana un mesaj emoționant. Totul s-a întâmplat de Ziua Mamei, atunci când felicitările celor trei copii ai ducilor de Cambridge au fost publicate în mediul online, pe rețelele de socializare.

„Dragă buni Diana, mă gândesc la tine de Ziua Mamei. Te iubesc foarte mult. Îi lipsești tatălui meu. Cu multă dragoste, Charlotte", a scris Prințesa Charlotte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel