Gușă se mută în Oradea și renunță la funcția de director editorial Realitatea TV
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
cozmin_gusa
cozmin_gusa

Realitatea TV își schimbă board-ul editorial, iar Cozmin Gușă, acționarul majoritar (alături de afaceristul Maricel Păcuraru), renunță la poziția de director. Noul grup editorial va fi compus din Vera Secrieru, Raluca Finta și Sorin Kosz, informează realitatea.net.

”Ei vor fi responsabili atât de strategia televiziunii, cât și de strategia site-urilor de internet, a revistelor pe care le-am achiziționat, cât și de cea a radioului, deocamdată, până în toamnă, când vom integra o strategie diferită pentru radiourile pe care le deținem în portofoliu. O dată pe lună mă voi întâlni și eu cu ei pentru a discuta strategia pe termen mediu și lung. În rest, decizia le aparține zi de zi”, a declarat Cozmin Gușă.

- Mura Frînculescu rămâne Director executiv

- Bianca Oanea, Mădălina Dulamă și Horațiu Mihai vor fim responsabili de conținutul programelor eleviziunii

- Robert Tătăruș va fi Manager de proiecte speciale ale trustului, iar de management-ul site-urilor se vor ocupa Sorin Kosz, Viorel Dobran și Dan Duca

- activitatea tehnico-economico-administrativă va fi supervizată în continuare de Maricel Păcuraru, precizează Gușă

Cozmin Gușă se va muta la Oradea împreună cu familia sa, începând de luna viitoare, urmând să predea la două centre universitare din Transilvania. Totodată, analistul politic lucrează la o nouă carte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel