Gușă, ipoteză GRAVĂ: De ce i-ar fi ”zburat” Ciucă pe oamenii lui Orban
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Cozmin Gușă a spus, în emisiunea ”Deferiți mass-mediei”, de la DCNews, de ce i-ar fi ”zburat” premierul interimar Nicolae Ciucă pe oamenii lui Ludovic Orban.

Cozmin Gușă a spus că demiterile făcute pe repede înainte de către Nicolae Ciucă în Guvern ar avea legătură cu o investigație la DNA: ”Motivul pentru care i-a zburat rapid este că erau în pericol să fie arestați. La nivelul DNA există un dosar foarte gros în care acești trei oameni, împreună cu încă o doamnă au fost monitorizați pentru afacerile din timpul pandemiei și erau pe punctul a fi arestați împreună cu trei oameni de afaceri importanți. Nu s-a purces la așa ceva tocmai pentru că s-ar fi considerat o ingerință în procesul electoral”. 

”Dacă operațiunea DNA se va declanșa până la momentul validării lor (n.r.  în Parlament), există această posibilitate să nu fie validați” a spus Cozmin Gușă, în emisiunea DCNews. Analistul politic Bogdan Chirieac și-a exprimat îndoiala cu privire la această investigație care i-ar viza pe oamenii lui Ludovic Orban din Guvern. 

O solicitare cu privire la această ipoteză a fost trimisă de DCNews.ro către DNA. 

”La solicitarea  dvs. din data de 11 decembrie 2020, Biroul de Informare şi Relaţii Publice este abilitat să vă comunice următoarele: Pe rolul DNA nu a fost identificat vreun dosar penal în care cele trei persoane menționate în cerere să aibă calitate de suspect sau inculpat.” este răspunsul DNA. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel