Gușă, dezvăluire după haosul de la Sectorul 1: Un general în rezervă mi-a spus. Au adunat probe. Dacă acest scandal iese...
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
rezultate alegeri
rezultate alegeri
Cozmin Gușă, consultant politic, a comentat situația de la Sectorul 1, după scandalul sacilor cu voturi, și a făcut o dezvăluire. 

"Serviciile nu s-au implicat în procesul electoral. Dacă se implicau STS şi SRI în cazul de la Sectorul 1, nu vedeai pe nimeni fugind cu sacul în spate. Despre ce vorbim? Nu este vreo fraudă bancară. Ce am văzut noi la televizor este dat în cap pe stradă, tâlhărie şi furat ceasul", a spus analistul politic Bogdan Chirieac.

"Sunt de acord cu tine aici, dar eu studiez o ipoteză pe care mi-a spus-o un general în rezervă, care a slujit statul român la vârf vreo 30 de ani şi este foarte bine informat. Mi-a spus că o grupă de ofiţeri activi a acţionat coordonat în toată această perioadă din urmă cu câteva luni, când s-au ales birourile electorale de circumscripţie, inclusiv pe perioada alegerilor, şi această grupă de ofiţeri este pusă într-o situaţie foarte dificilă odată cu dovedirea acestor fraude grosolane şi cărora, fiindu-le frică de Curtea Marţială, au adunat probe care să arate că acţiunea lor a fost coordonată de cineva mai mare decât ei, care le-a cerut asta. Dacă acest scandal iese...", a spus Cozmin Gușă, într-un interviu pentru DCNews.

Vezi și: Gușă, declarații sensibile: Nu mă feresc! Pot fi convocat la orice instanţă pentru ceea ce spun acum

Interviul complet, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel