Gușă, clipe grele din cauza Covid-19: A fost complicat / video
Autor: Andrada Oana | Publicat pe: 14 ian, 12:26
WhatsApp
Cozmin Gușă a dezvăluit la emisiunea "Deferiți mass-media" de la DC News TV că la început de an a avut grijă de mama și de socrii lui, care au fost infectați cu noul coronavirus. 

În cadrul ediției de vineri, 14 ianuarie, a emisiunii "Deferiți mass-media" de la DC News TV, Cozmin Gușă a mărturisit de ce nu a putut să se vadă cu președintele PSD, Marcel Ciolacu. 

Dacă la finalul anului 2021 a fost el infectat cu virusul SARS-CoV-2, la începutul lui 2022, Cozmin Gușă a fost nevoit să aibă grijă de mama și de socrii lui, din același motiv. 

"Am vrut să mă văd cu Ciolacu, trebuie să recunosc, ca să mai vorbim una-alta. Dar la final de an m-a incomodat Covidul meu. La început de an, Covidul mamei mele și al socrilor mei... A trebuit să am grijă de ei, de la 82 de ani încolo e mai complicat cu Covidul. O să mă întâlnesc...", a declarat Cozmin Gușă la DC News TV. 

Cozmin Gușă nu este vaccinat împotriva Covid-19.

G Ad:

Cum a anunțat Gușă la final de an că are Covid

"Asta da pățanie: am primit pedepse la final de an! Dumnezeu consideră totuși că ceva-ceva n-am făcut bine în 2021...

Azi o așteptam să sosească în vacanță pe fiica noastră, după patru luni departe de țară. Ieri pe la prânz ne-a anunțat că a fost testată pozitiv și rămâne carantinată în Scoția pe perioada sărbătorilor. N-are rost să vă descriu reacțiile familiei, aveți copii sau nepoți și știți cum poate fi ...Am făcut și eu temperatură, credeam că-i o răceală, m-am decis aseară să mă testez, și-am ieșit și eu pozitiv la test. Carantină la domiciliu până pe 31 Decembrie deci! Fiica mea e vaccinată (altfel n-o primeau la școală), eu nu sunt, am încredere că o să ducem boala bine amândoi.

Ca să facă haz de necaz, fiica mea a decretat că va fi o perioadă de două săptămâni de petrecut timp calitativ tată-fiică, o să pălăvrăgim despre tot ce n-am avut timp să vorbim, fie și la modul virtual! Plus lecturi, filme, gândit la aceste experiențe sumbre ale vieților noastre din pandemie, vieți ce-au fost sacrificate prea ușor de mai-marii lumii ce-au vrut să reseteze lumea printr-o molimă cât un război biologic. Mergem înainte prieteni, viața ne dă și bune și rele, de noi depinde cum le ducem.

Vă zic la final o vorbă pe care mi-a spus-o tata în copilărie, dar am înțeles-o mult mai târziu: 'Fiule, să ții minte că din viață scapă cine poate!'

Să petreceți bine de sărbători, să fiți sănătoși și voioși!", a scris atunci Cozmin Guşă pe pagina sa de Facebook. (Știrea, AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro