Gușă: Aici a fost admisă fiica mea Daria. Universitate mai tare ca Oxford și Cambridge (BBC)
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Gușă
Gușă
Cozmin Gușă se laudă cu fiica sa, Daria, care a fost admisă la Universitatea St. Andrews din Scoția.

Această universitate de prestigiu, cea mai veche din Scoția, a ocupat primul loc în clasamentul publicat, vineri, de cotidianul The Times of London, devansând mai celebrele Oxford și Cambridge, scrie BBC.

Cele mai renumite universități Oxford și Cambridge s-au clasat pe locurile doi și, respectiv, trei, rămânând în urma punctajului foarte bun ale St Andrews în ceea ce privește satisfacția studenților, rata de absolvire și acceptarea celor mai bine calificați studenți, potrivit analizei realizate de The Times' Good University Guide.

Referitor la această știre, Cozmin Gușă a reacționat pe Facebook.

Iată postarea: 'Lauda de vineri seara: aici a fost admisă fiica mea Daria, care e “boboc” la fața locului de o săptămână deja!'.

Universitatea din St. Andrews, fondată în 1413 și situată pe coasta stâncoasă la nord de Edinburgh, este locul în care prințul William a cunoscut-o pe soția sa, Kate, ducesa de Cambridge, și este foarte populară printre studenții internaționali.

CITEȘTE ȘI Emma Răducanu, minunea de la US Open 2021. Gușă: Tatăl e român! Mare succes!

CITEȘTE ȘI  Gușă, remarcă acidă la adresa USR PLUS și a lui Clotilde Armand: Și-au terminat rezervorul de rușine. Dacă nu erai cu ei, erai mort!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel