Guran, "traducere liberă" din Orban: Ce a vrut să spună premierul... Este foarte clar!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Virgil Guran "a tradus" atacurile lui Ludovic Orban la adresa Curții Constituționale, în contextul amânării alegerilor parlamentare.

"Hai să fac o traducere liberă la ceea ce a vrut să spună premierul. Este foarte clar că la Curtea Constituţională avem nevoie de oameni foarte bine pregătiţi şi pe domeniu pentru că iau nişte hotărâri care sunt foarte importante pentru ţară şi pot influenţa negativ sau pozitiv aceste hotărâri. Şi, în această idee, acolo este forumul care poate să treacă şi peste Parlament şi peste Guvern şi peste orice", a spus Virgil Guran, la Antena 3.

Ce a declarat Ludovic Orban

Premierul a criticat hotărârea CCR, care stabilește că alegerile pot fi amânate până în martie, dacă Parlamentul decide acest lucru.

"Decizia CCR mi se pare o încălcare flagrantă a Constituției de către organismul care trebuie să fie paznicul Constituției. Eu așa ceva... vă mărturisesc, deci, trebuie schimbat ceva, nu se mai poate așa, cu asemenea... Trebuie schimbată componența Curții Constituționale, trebuie eliminați politrucii de acolo, trebuie să intre numai magistrați cu cariere serioase în spate, nu oameni care au făcut politică și care sunt numiți acolo ca să răspundă la comenzi politice!”, a declarat premierul Ludovic Orban, la Digi24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel