Urmărește emisiunea live
Guran (PNL), convins că ”se va ajunge la o înțelegere”. Virgil Ilie (USR): ”Nu exclud ca Florin Cîțu să ne recâștige încrederea”
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Florin Cîțu / Foto gov.ro
Florin Cîțu / Foto gov.ro
Virgil Guran, vicepreședinte PNL, și Victor Ilie, deputat USR, au spus ce șanse are coaliția PNL - USR - PLUS să guverneze în continuare, în urma demiterii lui Vlad Voiculescu. 

"Noi avem programul de guvernare comun, problema este o zdruncinare a încrederii în premierul Florin Cîțu și sperăm ca, în urma discuțiilor, să putem face această coaliție funcțională, nu una în care premierul dictează absolut tot și dacă nu execută toată lumea, trebuie să plece dintr-o funcție sau alta. Pentru că miniștrii nu sunt angajații primului ministru, ei sunt votați de cetățeni, de partidul lor și coaliția trebuie să funcționeze ca un tot unitar.", a specificat deputatul Victor Ilie la Antena 3.  

De cealaltă parte, vicepreședintele PNL, Virgil Guran, este convins că "vom continua în aceeași formulă" de guvernare.

"Sunt acuzații, discuții făcute la nervi. Se întâmplă în politică, din păcate. Sunt convins că vom continua în aceeași formulă, pentru că în momentul de față problemele sunt complexe și avem nevoie de stabilitate. Eu zic că această coaliție are suficient echilibru pentru a se menține și a merge înainte, pentru că orice tensiune nu aduce nimic bun pentru România, pentru societate. Sunt convins că se va ajunge la o înțelegere, chiar dacă unii oameni sunt inflamați. Oricum, guvernarea merge înainte.", a spus Virgil Guran la Antena 3. 

"Nu oamenii sunt neapărat importanți, dar încrederea în vârful partidelor care guvernează coaliția este foarte importantă. Nu exclud ca Florin Cîțu să ne recâștige încrederea.", a precizat deputatul Virgil Ilie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel