Guran a scăpat declarația în direct, după remarca lui Chirieac: Să nu mai punem PROȘTI în funcții publice
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Vicepreședintele PNL, Virgil Guran, a avut o remarcă încredibilă, în contextul în care, în ultima perioadă, Guvernul Orban a fost numit "Guvernul proștilor".

"Trebuie să nu mai punem oameni incapabili. Cu alte cuvinte, scuzați termenul, să nu punem proști în funcții publice. Dacă nu ajungem la concluzia asta, credeți-mă că nu vom face absolut nimic. Eu vă spun, sunt un om care are afaceri, am angajat mii de oameni. Credeți-mă că tot timpul m-am uitat la acel om ce știe să facă, câtă seriozitate are. Avem nevoie în România, odată pentru totdeauna, de un criteriu primordial: capacitatea, motilitatea de a face acel om pe care-l punem la Guvern să aducă un plus României și să împingă lucrurile înainte", a declarat Virgil Guran, în direct la B1 TV.

"Guvernul lui Orban era numit Guvernul proștilor"

Declarația lui Virgil Guran vine în contextul în care, în ultimele luni, în spațiul public s-a tot spus că Guvernul Orban a fost numit "un Guvern al proștilor". Pe baza acestui subiect, analistul politic Bogdan Chirieac a făcut mai multe remarci. 

"În opinia mea, nimeni din PNL nu îndrăznește să negocieze cu președintele Iohannis. Președintele doar comunică și, dacă mă întrebați, probabil că exceptând unul sau două partide politice, nimeni nu îndrăznește să negocieze cu președintele Iohannis. Nu știu cât este de supărat președintele pe faptul că Ludovic Orban a pierdut alegerile. Guvernul lui Orban era numit Guvernul proștilor. Eu nu pot să cred că președintele nu a văzut nici măcar o dată ce vorbește lumea în târg", a spus Bogdan Chirieac. 

"Am înţeles că mai e o problemă sus în deal, şi anume că USR ar putea să vină cu persoane care habar nu au de administraţie. Ori România, în cea mai gravă criză de după 1990, are nevoie de miniştri cu experienţă. Din cauza asta, Guvernul Orban 2 s-a numit Guvernul proştilor. Cine să fie? Doamna Alexandru, doamna Anisie, domnul Cîţu? Inşi care nu au dat o declaraţie atâtea luni pentru că nu pot vorbi articulat", a mai spus, cu altă ocazie, analistul politic. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel