GUNOIUL lui Zuckerberg, COMOARĂ pentru oameni. Ce se GĂSEȘTE în el. Au ajuns să trăiască din ASTA
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Gunoiul aruncat de Mark Zuckerberg, dar și de alți miliardari, este comoară pentru unii oameni care au ajuns să câștige sume interesante. 

Lucrătorii la salubritate, dar și alți oameni, au găsit o metodă inedită de a face bani. Aceștia caută prin gunoaiele miliardarilor din San Francisco și vând produsele găsite, precum blugi de firmă, aspiratoare, console video și iPad-uri.

Potrivit The New York Times, un bărbat de 56 de ani, Jake Orta, fost veteran al armatei americane, locuiește în apropierea casei lui Mark Zuckerberg. El a mărturisit că a găsit la gunoiul provenit din casa acestuia un uscător de păr, un aspirator și o mașină de făcut cafea, toate în stare funcțională. În altă parte a găsit chiar un iPad și o consolă video Xbox.

Cât câștigă bărbatul din lucrurile miliardarilor

Bărbatul vinde produsele, iar câștigul zilnic este de 30 – 40 de dolari.

Deși pare interesant, unii dintre acești „gunoieri” ar putea avea probleme, pentru că în California există o lege împotriva colectării sau selectării din gunoaiele lăsate pe marginea drumului, întrucât acestea aparțin companiei muncipale care se ocupă cu strângerea gunoaielor.

Venituri uriașe și plăcerea de a strânge asemenea "gunoaie"

În plus, și un blogger a scris un articol în care povestește cum a reușit să facă un profit de 1.000 de dolari din „gunoaiele” găsite în tomberoanele unei singure clădiri de apartamente de lux. Printre ele se regăsesc o măsuță de cafea, scaune înalte (de bar) și haine care încă aveau etichetă.

Însă, pentru unii căutatul în gunoaie nu este neapărat un mod de a câștiga niște bani, ci, mai degrabă, o pasiune. Spre exemplu, o femeie care deține proprietăți în valoare de peste 8 milioane de dolari, în New York, a declarat că face acest lucru doar pentru distracție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel