Data publicării:

Guardiola, nemulțumit de Eurovision: Nu putem juca sâmbătă împotriva lui Everton din cauza asta

Autor: Andrei Itu | Categorie: Sport
WhatsApp
Foto Agerpres
Foto Agerpres
Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, este nemulțumit de faptul că meciul cu Everton, formație din Liverpool, a fost reprogramat pentru duminică, de la 16:00.

Astfel, 'Cetățenii' din Manchester au timp de odihnă cu o zi mai puțin decât Real Madrid înaintea returului din semifinalelel Ligii Campionilor de pe Etihad.

Partida cu Everton a fost reprogramată din cauza faptului că finala Eurovision se va desfășura în orașul Liverpool, iar autoritățile nu ar fi putut ține sub control un număr atât de mare de oameni.

'Nu putem juca sâmbătă împotriva lui Everton, pentru că este Eurovision și se pare că forțele de ordine nu pot ține sub control atât de mulți oameni în același timp. Sincer, nu înțeleg de ce trebuie să ne jucăm cu programul meciurilor, dar trebuie să ne adaptăm. Nu pot lupta împotriva calendarului. Aveam cinci zile de odihnă înaintea meciului cu Real Madrid, acum mai avem doar patru. Mâine vom vedea echipa, vom discuta cu preparatorii sportivi și cu staff-ul tehnic și vom decide. Mai avem multe jocuri', a declarat Pep Guardiola la o conferința de presă, scrie Mundo Deportivo.

Manchester City a terminat la egalitate cu Real Madrid, scor 1-1, în turul semifinalelor UEFA Champions League.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel