GTA de România. A furat o mașină, a condus-o băut și fără permis și apoi a abandonat-o în curtea soacrei. Acum va face pușcărie
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
foto: Freepik
foto: Freepik
Un bărbat a furat o mașină pe care a condus-o sub influența băuturilor alcoolice, după care a abandonat-o în curtea fostei soacre. Așa a și fost descoperit de polițiști.

Un bărbat din județul Sibiu a fost condamnat la închisoare după ce a furat o mașină și a condus-o sub influența alcoolului. În plus, nu avea permis de conducere și nici la prima "pățanie" de acest fel nu era, având antecedente similare. Cum l-au prins polițiștii? A parcat vehiculul în curtea mamei fostei sale concubine, potrivit Ora de Sibiu.

Abia acum a primit sentința: închisoare

Incidentul a avut loc în noaptea de 30 spre 31 martie, în Copșa Mică. În stare de ebrietate, bărbatul a decis să plece la plimbare cu o mașină, deși nu deținea una și nu avea permis de conducere. Conform rechizitoriului, a găsit un autoturism parcat cu portiera deschisă și cheile în contact, moment în care s-a urcat la volan și a pornit la drum.

„L-a condus pe drumurile publice, deși nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, până la domiciliul fiului său minor, în vârstă de 14 ani. A adormit în mașină, în fața imobilului, iar dimineața, când s-a trezit, a abandonat mașina în curtea imobilului mai sus menționat, împingând-o, întrucât nu mai funcționa”, se arată în rechizitoriul publicat pe rejust.ro

În dimineața următoare, proprietarul mașinii a raportat furtul la poliție. În scurt timp, oamenii legii au găsit autoturismul furat parcat în curtea fostei soacre a bărbatului.

Fiul infractorului, în vârstă de 14 ani, a fost chemat să dea și el declarații și a confirmat că tatăl său a adus mașina și a parcat-o în curte. Mama fostei concubine a declarat, de asemenea, că s-a trezit cu mașina în curtea ei și că bărbatul a mințit-o că a cumpărat-o cu 2.000 de euro.

Sibianul nu se afla la prima infracțiune. În 2018 și 2021 a fost condamnat pentru conducere sub influența alcoolului și fără permis, dar a scăpat de pușcărie. De data aceasta, însă, judecătorii nu au mai fost indulgenți și l-au condamnat la 2 ani și 10 luni de închisoare cu executare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel