Urmărește emisiunea live
Grindeanu: Singurul element de incertitudine pentru ziua de mâine este USR PLUS
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Facebook Sorin Grindeanu
Facebook Sorin Grindeanu
Prim-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu a declarat, în contextul moțiunii de cenzură, că 'singurul element de incertitudine pentru ziua de mâine este USR PLUS'.

Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu a afirmat luni că singurul element de incertitudine pentru ziua de marţi, când se dezbate şi votează moţiunea de cenzură, este USR PLUS.

'PSD invită toţi parlamentarii care vor plecarea Guvernului Cîţu să voteze mâine moţiunea de cenzură. Ultimele săptămâni au arătat că rămânerea actualului Guvern la conducerea ţării creează doar instabilitate politică, economică şi socială. Singurul element de incertitudine pentru ziua de mâine este USR PLUS, care a refuzat, aşa cum ştiţi, să asiste la citirea moţiunii şi care este dispus, conform zicerilor lor, să revină la guvernare dacă PNL renunţă la Cîţu', a declarat Sorin Grindeanu într-o conferinţă de presă susţinută la sediul central al PSD.

Potrivit acestuia, 'ei nu vor să dea jos guvernul Cîţu pentru că a guvernat prost pentru oameni şi pentru ţară, ci pentru că s-au certat cu Cîţu, adică pe scurt pentru orgoliile lor politice'. 'Românii au nevoie de un Guvern responsabil şi cu soluţii clare pentru problemele urgente ale ţării, aflându-ne în plin val 4 al pandemiei şi în prag de iarnă', a argumentat Grindeanu, conform Agerpres.

VEZI ȘI: EXCLUSIV. De ce are Laura Vicol dubii cu privire la voturile AUR și USR pentru moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu

"Am dubii cu privire la cei din AUR și USR.", a declarat Laura Vicol la DC News TV, într-o discuție despre moțiunea de cenzură care va fi votată mâine, 5 octombrie.

"De ce spun acest lucru? Când moțiunea a fost citită în plen, USR și AUR au lipsit. În sală eram doar noi, cei de la PSD. Toți! Niciun reprezentat USR, AUR sau PNL, evident, nu s-a aflat în sală!", a explicat deputata PSD. 

Laura Vicol a spus apoi că "aceasta este moțiunea PSD, împotriva Guvernului. Prima a fost îndreptată exclusiv împotriva domnului Cîțu. Este adevărat că dacă ar fi căzut Cîțu, ar fi căzut tot Guvernul, dar nu poți să-mi ceri tu mie, ca partid din opoziție, să semnez o moțiune în care se uită practic de toate nenorocirile pe care le-au făcut USR-iștii." (Știrea, AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel