Grindeanu, despre abuzul în serviciu: Lucrurile sunt clare
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Sorin Grindeanu
Sorin Grindeanu
Astăzi, 7 iunie, Sorin Grindeanu a spus că Executivul va aștepta motivarea Curții Constituționale la decizia dată cu o zi în urmă referitoare la abuzul în serviciu.

Întrebat dacă Guvernul își va asuma printr-o ordonanță stabilirea unui prag valoric în cazul abuzului în serviciu sau va iniția un proiect de lege pe care îl va trimite Parlamentului spre dezbatere și adoptare, Sorin Grindeanu a răspuns: „Lucrurile sunt cât se poate de clare, nu o să intru pe conținut pentru că nu e treaba mea. În schimb, repet, ceea ce v-am spus și vă spun de foarte mult timp — acest proiect de lege, nu ordonanță, nu altceva, acest proiect de lege care va primi avizul Guvernului trebuie să se refere strict la deciziile Curții Constituționale, despre asta cred că v-am mai vorbit, am mai spus și cred că în forma aceasta va fi".


Premierul a adăugat că a avut o discuție pe acest subiect cu ministrul Justiției, Tudorel Toader, după decizia de marți a Curții Constituționale.


„Am avut o discuție cu domnul Tudorel Toader. (...) Părerea dânsului, pe care a și comunicat-o și pe care o împărtășesc, este să așteptăm să vedem motivarea și să ținem cont de deciziile Curții Constituționale", a spus, potrivit Agerpres, Grindeanu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel