Data actualizării:
Data publicării:

Grindeanu, ATAC la ministrul Cîțu: ARE DE ASCUNS CEVA

Autor: Andrada Oana | Categorie: Politica
WhatsApp
FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES
Prim-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu l-a atacat dur pe ministrul Cîțu, la conferința de presă susținută pentru prezentarea programului de guvernare pe Dezvoltare Locală și Regională. 

Duminică, la conferința de presă susținută pentru prezentarea programului de guvernare pe Dezvoltare Locală și Regională, prin-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu a spus despre ministru Cîțu că „are ceva de ascuns”.

Prin urmare, spune Grindeanu, se cere „transparența bugetului”.

„Îndărătnicia ministrului Cîțu și modul în care se face că nu înțelege nu face decât să întărească convingerea noastră că are de ascuns ceva. Așa că cerem transparență”, a spus Sorin Grindeanu, duminică. 

Cîțu, comparat de Grindeanu cu Nero 

Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, l-a comparat, duminică, pe ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, cu Nero, solicitându-i să vină 'repejor' cu proiectul de buget în Parlament.

'Prima condiţie pentru a discuta despre dezvoltare este ca în fruntea statului, în Guvern, să existe oameni competenţi şi responsabili, oameni care înţeleg situaţia extrem de gravă cu care ne confruntăm. România nu poate progresa, atâta timp cât are un Nero la Finanţe, care ţopăie pe Facebook, sărbătorind inconştient victorii, în timp ce a dat foc bugetului ţării, din temelii. Victorii care, de fapt, sunt doar mari înfrângeri pentru România şi pentru nivelul de trai al românilor. Doar un inconştient desface şampania în timp ce România se prăbuşeşte. Am un singur mesaj pentru domnul Cîţu: să vină repejor cu bugetul să îl prezinte, la fel de repede cum a fugit din Parlament, de frică să nu ajungă premier. Să vină şi să le arate românilor cifrele bugetului pe anul viitor. Măcar acum să aibă curaj, să nu mai fugă de responsabilitate', a precizat Grindeanu.

De asemenea, Grindeanu l-a somat pe ministrul Florin Cîțu „să vină să le spună românilor cu cât va creşte taxele şi impozitele pe anul viitor, cu cât va creşte TVA”, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel