Grindeanu: Alexandru Petrescu, propus interimar la Ministerul pentru Mediul de Afaceri
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Premierul Sorin Grideanu a anunţat, joi, că ministrul Economiei, Alexandru Petrescu, va asigura interimatul la Ministerul pentru Mediul de Afaceri, după demisia lui Florin Jianu.

"O să fac o propunere pentru interimat, astfel încât să vină să susțină bugetul ministerului pentru IMM, pe ministrul Economiei, domnul Petrescu", a spus Grindeanu, la finalul reuniunii Comitetului Executiv Național al PSD.

În opinia sa, Florin Jianu nu a rezistat presiunii la care au fost supuși toți membrii Guvernului în ultimele două zile și "a făcut un pas înapoi".

"E valabil pentru toți membrii Cabinetului — ceea ce s-a întâmplat de ieri începând, când au devenit publice numerele noastre de telefon. Eu mi le-am ținut și salvat toate mesajele primite (...) de mine, de familia mea și de familiile tuturor miniștrilor. (...) Poate că unii dintre colegii mei, în speță domnul Florin Jianu, n-a rezistat la acest asalt și atunci la ceea ce înseamnă activitatea sa a făcut un pas în spate. Nu e simplu să primești înjurături legate de familia ta, de părinții tăi și așa mai departe", a susținut Grindeanu, citează Agerpres.

Premierul a subliniat că nu va renunța la ordonanțele pe justiție. "Am luat o hotărâre acum două zile și mergem mai departe, justificat", a spus el.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel