Grindeanu acuză: Unii candidați PNL au făcut PUȘCĂRIE
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Sorin Grindeanu acuză membri PNL la alegerile parlamentare. Detaliu, în exclusivitate pentru DC NEWS. 

"Am luat o decizie în CPN ca toți cei care au probleme în justiție să nu se afle pe listele PSD. A fost o decizie luată în unanimitate de către PSD. Am făcut acest lucru. PNL-ul văd că nu și pot să vă dau exemple.

Ia să verificați să vadă că în Prahova, în Giurgiu... de ce-mi aduc aminte de aceste exemple? Pentru că am fost deputat în perioada 2012 - 2016 și știu că venise pe ordinea de zi ridicări de imunități pentru cel puțin doi actuali candidați ai PNL-ului. Unii dintre ei au făcut pușcărie! Și se regăsesc acum pe listele PNL", a declarat Sorin Grindeanu, în exclusivitate pentru DC NEWS

La cine s-a referit Sorin Grindeanu

Locul al treilea pe lista PNL pentru Camera Deputaţilor este ocupat de un fost preşedinte al filialei judeţene, Mircea Roşca, fost deputat în legislatura 2012-2016.

Mircea Roşca este condamnat într-un dosar de corupţie, sentinţa în primă instanţă, dictată de un complet de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, fiind de trei ani de închisoare cu suspendare pentru săvârşirea unei infracţiuni de trafic de influenţă, pedeapsă la care se adaugă un termen de încercare de 5 ani. Roşca a fost trimis în judecată de procurorii DNA în februarie 2015.

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel