Urmărește emisiunea live
Grinch-ul din Săcele. Un bărbat a furat ornamentele de Crăciun la jumătate de oră după ce au fost puse
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Un săcelean a fost prins când fura ornamentele de Crăciun.

 În data de 6.11 2022 o echipă a desfășurat în Municipiul Săcele o lucrare de instalare a ornamentelor de sărbători. În jurul orei 9.32, echipa societății a descărcat în dreptul Clubului Elevilor 2 ornamente decor luminos.

La ora 10.09, un cetățean a oprit un autoturism negru marca VW în dreptul ornamentelor, și a luat ornamentele și le-a introdus în propriul autoturism, după care a părăsit locul.

Cu ajutorul camerelor de filmat din zonă, Poliția Locală a Municipiului Săcele a identificat persoana care a sustras ornamentele, iar împotriva acestuia a fost formulată o plângere penală către Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov pentru infracțiunea de furt prevăzută de art.228 din Codul Penal, conform OpiniaSăceleană.

Grinch există în Alaska. Jucării din lemn în valoare de 17.000 de dolari, dispărute: Ne-a furat Crăciunul!

Mai știți povestea lui Grinch, personajul care încearcă să distrugă cu orice preţ Crăciunul?  Pare că există și în realitate, în statul american Alaska. Un cuplu a rămas fără jucăriile din lemn realizate cu multă migală, după ce au fost furate de persoane necunoscute, transmite Pro Tv. Paguba, spun oamenii, se ridică la aproape 17.000 de dolari.

Les şi soţia lui realizează jucării de aproape 20 de ani şi se laudă cu modele deosebite, dar acum spun că au rămas fără Crăciun pentru că cineva le-a furat munca de o viață. Cuplul tocmai ce participase la un târg pentru a-şi vinde o parte din jucării. Seara, au împachetat marfa şi au depozitat-o într-o camionetă pe care o închiriaseră. Au înnoptat la un hotel, iar dimineaţa au observat că toate jucăriile lipsesc. În atelierul lor a rămas doar o mică parte din creaţiile din lemn. 

„Când m-am trezit, am mers să pornesc camioneta, dar maşina a dispărut”, a spus soțul.

Marfa furată ar valora aproape 17.000 de dolari. Cuplul spune că vor putea reface stocul pierdut abia într-un an sau chiar doi. 

”Grinch ne-a furat Crăciunul! (...) Vă rugăm să le aduceţi înapoi! Noi din asta trăim”, a transmis soția (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel