Urmărește emisiunea live
Grigore Cartianu și-a mințit părinții timp de doi ani că a omorât oameni la Revoluție
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
grigore cartianu
grigore cartianu

Redactorul-șef al unuia dintre cele mai importante ziare, ”Adevărul”, și-a mințit proprii părinți timp de doi ani de zile, ca și consătenii, că ar fi împușcat doi oameni în timpul evenimentelor din decembrie 1989, pe motiv că ar fi fost teroriști. Dezvăluirea aparține chiar celui în cauză, și a fost făcută în aceste zile, într-un editorial.

Jurnalistul Grigore Cartianu relatează cu lux de amănunte, în două materiale consecutive, modul în care și-a mințit consătenii din localitatea Brădicenii Gorjului, dar și proprii părinți, în legătură cu faptul că ar fi ucis doi presupuși teroriști, la Revoluție, Amănuntele furnizate au mers pînă la locul unde i-a împușcat, cu un pistol-mitralieră Kalașnikov: pe unul în cap, pe al doilea în inimă.

”Le-am povestit cele mai palpitante întâmplări inventate vreodată. Cum veneau teroriştii pe după căminele studenţeşti din Regie, cu ditamai puşcoacele, cu veste antiglonţ şi cu ochelari în infraroşu. Şi cum i-am aşteptat după nişte boscheţi, pe malul Dâmboviţei, în faţa cantinei R1. Iar când au vrut să ne facă zob cu armele lor infernale, pac!, am doborât unul. Şi iar pac!, l-am dat gata pe altul. Unuia i-am tras drept în frunte, am precizat eu. Era terorist-miliţian, nu încape îndoială. Iar celuilalt i-am tras în inimă. Aici nu mai sunt sigur, dar cred că era securist. Aşa mi s-a părut după uitătură. În orice caz, era terorist, deci trebuia să moară” relatează jurnalistul care, de ani de zile, îl acuză pe Ion Iliescu de ascunderea adevărului privind revoluția și teroriștii.

Citește mai mult pe www.inpolitics.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel