Grevă în Noaptea Muzeelor. Angajații, revoltați că trebuie să lucreze ore suplimentare
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: noapteamuzeelor.org
Foto: noapteamuzeelor.org
Sindicatul Specialiștilor Muzeului Național de Artă al României și-a anunțat poziția cu privire la participarea în cadrul evenimentului Noaptea Muzeelor din acest an.

Sindicatul Specialiștilor Muzeului Național de Artă al României anunță că se alătură protestului anunțat pentru data de 18 mai 2024.

"Sindicatul Specialiștilor Muzeului Național de Artă al României, afiliat  federației sindicale CulturMedia și confederației Cartel ALFA,  se solidarizează  cu  toți ceilalți colegi ai sindicatelor din domeniul cultural din federația mai sus menționată, prin participarea la acțiuni comune de grevă și protest în data de 18 mai 2024.

În acest sens, Sindicatul Specialiștilor Muzeului Național de Artă al României a înștiințat în data de 8 mai  2024 conducerea Muzeului Național de Artă al României, anunțând faptul că membrii sindicatului nu vor efectua ore suplimentare pentru a participa la activitățile pe care MNAR le-ar putea avea în vedere pentru ediția a XX-a a Nopții Muzeelor, programată pentru sâmbătă, 18 mai 2024", transmite Sindicatul Specialiștilor Muzeului Național de Artă al României, într-un comunicat de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel