Data actualizării:
Data publicării:

Gregorian Bivolaru, arestat în Franța. 175 de polițiști francezi au participat la operațiune

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Gregorian Bivolaru a fost arestat, în Franța, alături de 40 de membri ai unei secte internaționale de yoga tantrică, pentru trafic de persoane și răpire.

Gregorian Bivolaru a fost arestat, astăzi, în casa sa din apropiere din Paris. Este acuzat, printre altele, de trafic de persoane, trafic de femei, constituirea uni grup criminal organizat pentru răpiri de oameni, viol şi multe alte fapte, potrivit Digi 24.

A fost vorba de o operaţiune vastă a poliţiei franceze. Au fost descinderi în mai multe locuri de pe teritoriul Franţei. Au fost arestați 41 de oameni, inclusiv Gregorian Bivolaru. 175 de polițiști francezi au participat la aceasta operațiune amplă.

Potrivit presei franceze citate de Digi 24, poliţia a destructurat o reţea internaţională de yoga pe care Gregorian Bivolaru ar fi folosit-o pentru a racola femei pe care, ulterior, să le abuzeze şi să le îndoctrineze pentru a le exploata sexual. Potrivit France Press și RFI, a fost dat în urmărire internaţională la scurt timp după ce a fost eliberat condiţionat din România.

Avea pe numele său un mandat de urmărire internaţională şi a fost arestat în urmă cu puţin timp.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel