Grav accident pe A1. Mașină oprită pentru că unui pasager îi era rău, izbită de un TIR
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ. Sursa: Facebook DSU
Foto cu caracter ilustrativ. Sursa: Facebook DSU
Un grav accident rutier s-a produs, duminică, pe autostrada A1.

O mașină oprită pe autostrada A1, după ce unui pasager i s-a făcut rău, a fost izbită de un TIR. Trei persoane au fost rănite, una fiind preluată de elicopterul SMURD.

Accidentul s-a produs pe autostrada A1, duminică după-amiază, la limita județelor Arad cu Timiș.

O mașină oprită pe banda de urgență, după ce unei persoane i s-a făcut rău din cauza unor probleme cardiace, a fost lovită de un TIR.

A fost chemat și un elicopter SMURD, pentru a prelua victima cu probleme cardiace.

Din primele evaluări, în urma accidentului sunt trei victime, potrivit IPJ Arad. Un bărbat a rămas încarcerat, dar a fost scos din autoturism conștient.

UPDATE IPJ Arad: În după-amiaza zilei de duminică, pe Autostrada A1 Deva-Nădlac, la km 523, calea 1, sens de mers Arad-Timișoara, a avut loc un accident rutier. Un TIR condus de un cetățean turc de 45 de ani a intrat în coliziune cu un autoturism în care se găseau doi bărbați, de 48 de ani (Timișoara) și 77 de ani (Teleorman) și o femeie de 45 de ani (Timișoara).

În urma impactului, persoanele din autoturism au fost transportate la spital, rănite.

Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că niciunul dintre conducătorii vehiculelor nu consumase alcool, relatează Mediafax.

Citeşte şi: Aglomeraţie pe DN1 (Valea Prahovei), pe ambele sensuri. Rutele ocolitoare DN1A şi DN73, recomandate de poliţişti

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul este intens la această oră pe DN 1 Ploiești – Brașov, astel că s-a format pe alocuri coloană între Posada și stațiunea Bușteni, pe sensul de mers către Brașov, iar pe sensul de coborâre se circulă în condiții de aglomerație între stațiunile Predeal și Bușteni.

Sunt semnalate precipitații sub formă de ninsoare slabă în zona montană a DN 1, unde izolat pe partea carosabilă s-a depus strat subțire de zăpadă frământată.

Recomandăm conducătorilor auto să sporească atenția la volan, să nu se angajeze în depășirea coloanelor formate și să nu efectueze manevre riscante. Luați în considerare folosirea rutelor alternative, respectiv DN 1A Brașov – Cheia -  Ploiești sau DN 73 Râșnov  - Bran - Câmpulung.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel