Gratuitate transport elevi. Firea: Nouă ticăloșie la adresa românilor
Autor: Mihai Ciobanu | Publicat pe: 18 iun, 11:25
WhatsApp
Facebook Gabriela Firea
Senatorul Gabriela Firea trage un semnal de alarmă asupra unei decizii a guvernanţilor. 

"Se alege praful de România Educată cu care se lăudau în campanile electorale liderii Alianței Austerității. Guvernul elimină gratuitatea transportului pentru elevi și vrea să ne păcălească din nou, susținând că această nouă ticăloșie la adresa românilor, rezolvă problema decontării navetei. În realitate, guvernul îi obligă pe părinți să achite o parte din cheltuielile de transport.

Decizia iresponsabilă a actualei puteri va afecta în mod special familiile cu venituri mici. Cerem guvernului să renunțe la această decizie aberantă, care va determina creșterea ratei abandonului școlar și le blochează copiilor din familiile sărace șansa și dreptul la educație", transmite senatorul PSD Gabriela Firea.

Gabriela Firea anunță că viitorul românilor este în pericol. Trebuie sprijinite familiile cu copii

Senatorul Partidului Social Democrat a postat, pe Facebook, că viitorul țării noastre este în pericol. „Viitorul românilor este în pericol! Am spus de nenumărate ori și eu, și colegii mei, că în România se nasc din ce în ce mai puțini copii. Guvernarea de dreapta a demonstrat chiar și în aceste zile că nu-i pasă de viitorul României. Consider că Parlamentul  este principala tribuna si instituție democratică prin care se pot prioritiza problemele românilor, dacă Guvernul nu a făcut-o prin legea bugetului de stat”, a transmis ea, pe Facebook.

PSD depune un proiect de lege pentru sprijinirea familiilor cu copii

G Ad:

„De aceea, parlamentarii Partidului Social Democrat depun astăzi un proiect de lege pentru sprijinirea familiilor cu copii, pentru că este important să arătăm părinților și tinerilor care vor să-și întemeieze o familie că suntem alături de ei.

Este doar primul pas. PSD lucrează în prezent la un proiect mai amplu, la un Program național de stimulare a natalității, adică un pachet de legi care să intervină în mai multe domenii în susținerea familiilor cu copii”, a mai zis Gabriela Firea despre proiect.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro