Grațiela Duban: "Eu încă mai sunt copil. Eu i-am învățat șotron"
Autor: Nicoleta Baciu | Publicat pe: 01 iun 2022, 14:52
WhatsApp
Grațiela Duban: "Eu încă mai sunt copil. Eu i-am învățat șotron
Grațiela Duban: "Eu încă mai sunt copil. Eu i-am învățat șotron
Grațiela Duban a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, unde va petrece alături de familia ei Ziua Copilului.

Grațiela Duban și Andrei Duban formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz, rodul iubirii lor fiind Armin, în vârsta de 10 ani. Chiar dacă cei doi părinți au niște programe foarte aglomerate, de 1 iunie aceștia au trebuit să-și facă puțin timp liber, pentru a petrece ziua copilului cu fiul lor. Despre ce activități vor face astăzi, dar și despre cadoul ales de Armin ne-a vorbit chiar Grațiela Duban, într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola.

"Armin are antrenament la fotbal, deci face ceea ce îi place și eu am spectacol astăzi. Sigur o să ne uităm la un film bun acasă, pe care îl alege el. Și-a ales și cadoul. Vrea un abonament pentru PS4 și o pereche de adidași, pe care i-a primit din partea bunicului. Lucruri deosebite este cam greu să faci astăzi, pentru că este aglomerat peste tot și dacă nu ai luat din timp bilet la film e greu", a spus Grațiela Duban în exclusivitate pentru Spectacola.

Unde petrece familia Duban ziua de 1 iunie

Pentru a evita aglomerația din oraș, cei trei au ales să petreacă astăzi timp în natură. Nu doar că se vor recrea în aer liber, dar vor face și sport.

"Încercăm să facem lucruri pe lângă casă, în timpul pe care îl avem. Dacă el are și antrenament, eu am spectacol, încercăm să le facem pe toate. După ce vine tati, mergem în oraș să mâncăm ceva, să mănânce și el ce-și dorește, pizza adică. După asta, cred că o să luăm bicicletele să mergem în câmp. Noi avem lângă casă un câmp și ne place foarte mult să facem asta. Pentru că stăm în Otopeni, nu putem să ajungem cu ele până în oraș, în parc și atunci avem varianta aceasta, lângă casa noastră",  a mai spus soția lui Andrei Duban. 

Grațiela Duban ne-a mărturisit și faptul că, prin intermediul fiului ei, aceasta își menține în continuare sufletul de copil. Mai mult, chiar ea este cea care i-a învățat jocurile copilăriei pe prietenii lui Armin.

"Eu mă joc cu copiii de afară, cu Armin, șotron, eu i-am învățat șotron, mă joc rațele și vânătorii. Eu încă mai sunt copil, chiar sunt. Eu chiar fac lucrurile astea când am timp, ies afară cu copiii.", ne-a mărturisit ea.

Continuarea pe Spectacola.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?