Grammy 2019. Michelle Obama, apariție surpriză
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Michelle Obama a avut o apariţie surpriză pe scena galei Grammy Awards, duminică seară, la Los Angeles, unde fosta primă doamnă a Statelor Unite a lăudat meritele pe care muzica le are în promovarea diversităţii, informează AFP. 

„Muzica m-a ajutat întotdeauna să îmi spun povestea. Şi ştiu că acelaşi lucru se întâmplă pentru fiecare dintre cei care se află aici în această seară. Indiferent dacă ne place să ascultăm country, rap sau rock, muzica ne ajută să împărtăşim cu ceilalţi demnitatea noastră şi grijile noastre, speranţele şi bucuriile noastre', a declarat Michelle Obama, prezentă pe scenă alături de Jennifer Lopez, Lady Gaga şi Jada Pinkett Smith.

'Muzica ne permite să ne auzim unii pe alţii (...) Muzica ne arată că toate aceste lucruri sunt importante, fiecare poveste şi fiecare voce, fiecare notă în cadrul fiecărui cântec', a adăugat soţia fostului preşedinte american Barack Obama. 'Muzica a fost mereu singurul spaţiu în care puteam să mă simt complet liberă', a declarat la rândul ei cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez. 'Ea îmi reaminteşte de unde provin, dar îmi aminteşte şi de toate acele locuri în care pot să călătoresc', a adăugat ea. Jada Pinkett Smith a spus: 'Fiecare voce pe care o auzim merită să fie onorată şi respectată'.

Organizatorii galelor Grammy Awards au fost acuzaţi cu regularitate că nu promovează suficient femeile şi minorităţile în palmaresurile acestor ceremonii. În mai 2018, preşedintele The Recording Academy, instituţia care decernează premiile Grammy, a declanşat controverse aprinse după ce le-a îndemnat pe femeile din industria muzicală 'să treacă la o viteză superioară' dacă doresc să fie mai bine reprezentate în listele cu artişti nominalizaţi şi premiaţi. În urma scandalului, Neil Portnow a anunţat că îşi va părăsi atribuţiile din cadrul The Recording Academy la finalul mandatului său, care se va încheia în iulie 2019, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel