Gospodinele moderne lasă săpunul de rufe în frigider. Care e explicația
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Gospodinele moderne lasă săpunul de rufe în frigider. Ești curios să afli explicația. Sursa foto: freepik.com
Gospodinele moderne lasă săpunul de rufe în frigider. Ești curios să afli explicația. Sursa foto: freepik.com
Electrocasnicele sunt de nelipsit din casa oricărei persoane. Unele dintre ele sunt absolut necesare, precum mașina de spălat sau frigiderul.

Dacă ai detectat un miros neplăcut în frigider, dar nu ai timp să speli rafturile și să arunci alimentele, folosește acest truc.

După cum s-a dovedit, săpunul obișnuit de uz casnic poate rezolva problema cu mirosurile străine din interiorul frigiderului.

Gel de spălat hainele făcut în casă: costă un ban și este foarte eficient

Experții în curățare te sfătuiesc să tăi produsul de igienă în bucăți mici sau pur și simplu să îl dai prin răzătoare. Așează bucățile de săpun pe o farfurie pe orice raft al frigiderului. În acest caz, săpunul va acționa ca un adsorbant și toate mirosurile suplimentare vor dispărea.

Sfaturile legate de eliminarea mirosurilor străine din frigider sunt de folos pentru toată lumea, fără excepție. În ciuda faptului că există destul de multe motive pentru apariția mirosurilor urâte, cu ajutorul trucului de mai joi, poți scăpa cu ușurință de ele.

Gospodinele din Franța pun sare pe mop. Iată explicația

Pentru a face acest lucru, va trebui să umpli o farfurie mică sau un pahar cu vodcă. Nu este necesar să folosești o băutură alcoolică scumpă. Folosește alcoolul pe care îl ai la îndemână.

Așează farfuria sau paharul cu alcool pe un raft al frigiderului și lasă-l acolo peste noapte. În timpul în care votca stă în frigider, este mai bine să nu deschizi ușa. Dimineața, nu va fi nici urma de mirosuri neplăcute, care s-au instalat in frigider.

Ai văzut mucegai în sertarul mașinii de spălat? Un truc ingenios va rezolva problema în 5 minute

Dacă, din anumite motive, acest sfat nu ți se potrivește, nu dispera: poți folosi câteva bucățele de pâine neagră, care vor avea același succes. Răspândite pe rafturile frigiderului, bucățelele de pâine vor absorbi  toate aromele neplăcute.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel