Gospodinele cu experiență au întotdeauna un bol cu bicarbonat sub pat! Explicația e simplă
Autor: Nicoleta Baciu | Publicat pe: 14 mai 2023, 17:16
WhatsApp
Sursa foto: freepik.com
Sursa foto: freepik.com
Bicarbonatul ajută la eliminarea umidității excesive din apartament, dacă este utilizat corect. 

Deși bicarbonatul este utilizat, pe scară largă, în bucătărie, de fapt este un produs universal care poate ajuta la rezolvarea multor probleme casnice, inclusiv pentru eliminarea excesului de umiditate din casă.

Umiditatea ridicată din locuință poate duce la probleme grave, precum formarea mucegaiului pe pereți și în alte locuri umede, care pot afecta sănătatea locuitorilor. Pentru a combate această problemă, poți folosi diverse mijloace, inclusiv bicarbonat de sodiu.

Folosește fierul de călcat pentru a-ți parfuma hainele. Trucul gospodinelor istețe

Bicarbonatul absoarbe bine umezeala din cameră. Pentru a reduce nivelul de umiditate, toană bicarbonat în diferite, care trebuie plasate în diferite locuri ale casei, unde există umiditate ridicată. În plus, poți pune un recipient cu bicarbonat de sodiu în dormitor sub pat pentru a proteja suprafețele de mucegai.

Scapă eficient de mirosul de umezeală din casă. Iată câteva metode eficiente

Dacă mucegaiul deja a apărut, poți folosi bicarbonat pentru a-l elimina. Pentru asta, dizolvă o  lingură de bicarbonat într-un pahar cu apă. Apoi umezește buretele în această soluție și șterge zonele pe care a apărut mucegaiul. Soluția trebuie lăsată pe suprafața curățată, pentru a preveni o nouă apariție a mucegaiului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?