Gorghiu, mesaj pentru conducerea PSD: Scoateți voi banii din buzunar? Amendă exorbitantă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Alina Gorghiu a transmis un mesaj pentru conducerea PSD, vorbind despre o amendă uriașă pe care România va trebui s-o plătească.

"Mesaj către conducerea PSD: scoateți voi banii din buzunar pentru amenda pe care o vom plăti curând? Sau voi doar știți să faceți problemele și alții trebuie sa le rezolve?! România decontează scump guvernările PSD-iste! A făcut-o și continuă să o facă. Știu că nu pică bine niciunui român, dar asta e realitatea și, până reparăm tot răul făcut, va mai dura. Iar costul nu va fi deloc mic.

Din cauza indolenței de care PSD a dat dovadă pe subiectul transpunerii directivei UE privind prevenirea spălării banilor, al cărei termen-limită era 26 iunie 2017, Guvernul PNL va trebui să pregătească milioane de euro. În loc să adopte ce era obligatoriu și la timp, PSD a ales să adopte mizerii, să își bată joc de legislație, știind foarte bine că directivele UE nu sunt facultative. Faptele o dovedesc", a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

"Cei care vor deconta sunt românii!"

"Guvernul PSD, nu primul și nici al doilea, ci abia al treilea a înaintat proiectul de act normativ către Parlament, la un an după ce termenul-limită de transpunere a directivei expirase. Exact în iunie 2018. Și, ca și cum nu era de-ajuns, același PSD, mizând pe avantajul că are majoritate în Parlament, a ignorat cu nesimțire toate argumentele repetate ale Opoziției.

În toți anii cât am fost în Comisia juridică a Senatului, dar chiar și după aceea, pot să vă spun că acest proiect a fost amânat de zeci de ori! Și, deși directiva trebuia transpusă în 2017, a fost votată abia în 2019! PSD a arătat și de această dată că nu îi pasă absolut deloc de România și de români. PSD a boicotat România, ne-a făcut de râs la nivelul UE și a demonstrat ca respectul pentru democrație e egal cu 0! Din păcate, cei care vor deconta sunt românii! Pentru că din banii contribuabililor va fi plătită amenda exorbitantă care va veni", a mai scris liberala.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel