Gorghiu: PSD s-a intimidat. Logic, când nu ai 233 de voturi, așa cum te-ai lăudat public!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Alina Gorgiu susține că reprezentanții PNL au mers astăzi în ședința biroului permanent, convocat de PSD, dar parlamentarii PSD nu s-au mai prezentat, iar moțiunea de cenzură a fost amânată. 

Întrebată despre faptul că în Guvern s-ar pregăti o Ordonanță de Urgență privind alegerea primarilor în două tururi, Alina Gorghiu a susținut că este un fake news. 

”Este o informație falsă aceasta. Nu va confirma nimeni acest lucru, ba dimpotrivă, a ieșit și premierul și a spus că este o informație falsă. Noi ne-am angajat răspunderea în Parlament. Este drept, avem ca obiectiv principal alegerea primarilor în două tururi. Calendarul pentru votarea unei moțiuni de cenzură nu s-a putut stabili pentru că PSD s-a intimidat înainte să intre în sală. Este o logică elementară când nu ai acele 233 de voturi cu care te-ai lăudat public. Teoretic, dezbaterea trebuie să fie în trei zile de la citirea moțiunii. Probabil că astăzi sau mâine PSD-ul va reveni la sentimente mai bune, își vor asuma că pierde la vot și asta este”, a precizat Alina Gorgiu în direct la România TV. 

VEZI ȘI: Votarea moțiunii de cenzură se amână

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel