Google va deschide un magazin permanent la New York
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pixabay
Pixabay
Google ăși va deschide propriul magazin în New York, unde vor putea fi găsite smartphone-uri Pixel, laptopuri Pixelbook şi trackere de fitness Fitbit. 

Alphabet, compania mamă a Google, a anunţat joi că va deschide primul său magazin fizic la New York în această vară, reflectând o abordare care a ajutat Apple să acumuleze miliarde de dolari în ultimele două decenii, relatează Reuters.

Magazinul Google va fi localizat în cartierul Chelsea, lângă campusul său din New York, care găzduieşte peste 11.000 de angajaţi.

Laptopuri, smartphone-uri și trackere fitness


Google, care a creat în trecut magazine pop-up pentru a-şi promova produsele, a declarat că va vinde smartphone-uri Pixel, laptopuri Pixelbook şi trackere de fitness Fitbit, alături de dispozitive electrocasnice inteligente Nest la punctul de vânzare cu amănuntul.

Vizitatorii vor putea, de asemenea, să beneficieze de serviciu pentru clienţi pentru dispozitivele lor şi să-şi ridice comenzile online din magazin.

Apple, care şi-a deschis primele două magazine cu amănuntul în Virginia în 2001, are 270 de magazine în Statele Unite şi multe altele în întreaga lume care stimulează vânzările şi oferă, de asemenea, cumpărătorilor servicii practice pentru clienţi.

Servicii Google...dermatologice

Google a dezvăluit un instrument care folosește inteligența artificială pentru a ajuta la depistarea stării pielii, a părului și a unghiilor, pe baza imaginilor încărcate de pacienți. Un test al „instrumentului de asistență dermatologică”, prezentat la conferința anuală a dezvoltatorilor gigantului tehnologic, Google IO, ar trebui să fie lansat în cursul acestui an, potrivit reprezentanților.

Un expert în cancer a spus că progresele inteligenței artificiale ar putea permite medicilor să ofere tratament mai adaptat pacienților. AI poate recunoaște 288 de afecțiuni ale pielii, dar nu este conceput pentru a fi un substitut pentru diagnosticul și tratamentul medical, a mai precizat acesta.

A fost nevoie de trei ani pentru a fi dezvoltat și a fost calibrat la un set de date de 65.000 de imagini de piele cu afecțiuni diagnosticate, precum și milioane de imagini care prezintă urme despre care oamenii erau îngrijorați și mii de imagini ale pielii sănătoase, în toate nuanțele și tonurile. Pe lângă utilizarea imaginilor, aplicația solicită, de asemenea, pacienților să răspundă la o serie de întrebări online.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel