Google Duo, cel mai nou serviciu de apeluri
Data publicării:
Autor: Adriana Nicolau
WhatsApp
Noua aplicație de la Google ar putea deveni cea mai bună alternativă la Facetime pentru Android.

Facetime a ajuns în topul serviciilor de video conferință pe mobil în doar câțiva ani. Dacă ai un iPhone, este mult mai ușor să inițiezi un apel video în acest format, decât să sari dintr-o aplicație în alta. În timpul unui apel telefonic în format standard, dacă ai luat telefonul de la ureche, ai pe ecran un buton dedicat transformării convorbirii audio într-una video. Singura limitare de care ai parte este că persoana ”de la capătul firului” trebuie să fie de asemenea utilizatoare de iDevice, scrie playtech.ro.

Pentru utilizatorii de Android, nu a existat niciodată o funcție similară, deși au fost mai multe tentative, mai mult sau mai puțin reușite, în ultimii 5 ani.

Apelurile în format video au devenit o prioritate pentru Google și compania face eforturi pentru a te obișnui cu Duo. Serviciul proprietar de video conferință a fost până de curând disponibil pe platforma gigantului din Mountain View doar printr-o aplicație dedicată.

Vei putea sări din audio în video printr-un singur tap din aplicația Telefon de pe mobil

Utilizatorii de Android nu trebuie să întreprindă nici un fel de operațiune complicată. Butonul de apel video prin Duo apare pur și simplu în convorbire. Un tap pe el va deschide imediat aplicația omonimă și va iniția un apel video cu interlocutorul de mai devreme.

Conform celor de la Android Police care au avut ocazia să experimenteze noua funcție sunt foarte încântați de ea, afirmă că tranziția de la audio la video se desfășoară fără întreruperi.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel