Data publicării:
Gogoşi cu paharul. Cea mai uşoară reţetă
Autor: Ana Vasilescu | Categorie: Lifestyle
Gogoşile făcute cu paharul sunt delicioase şi foarte uşor de preparat. Vă prezentăm o reţetă pe care orice gospodină trebuie să o cunoască.
Ingrediente
Un kilogram de făină
Zahăr vanilat
3 ouă
O cană de zahăr
Jumătate de litru de lapte
Un cubuleţ de drojdie
Un praf de sare
Citeşte şi Aşa faci cea mai bună cremă de zahăr ars. Reţetă simplă şi delicioasă
Mod de preparare
Preparăm aluatul din făină, zahărul vanilat, un praf de sare, drojdie, zahăr dizolvat în lapte şi ouă. Frământaţi bine. Întindeţi aluatul, după care folosiţi un pahar pentru a da formă gogoşilor. Se prăjesc într-o tigaie cu ulei încins. La final, le puteţi pudra cu zahăr.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News