Data publicării:
Gogoşi cu paharul. Aşa îţi ies gustoase şi pufoase
Autor: Ana Vasilescu | Categorie: Lifestyle
Aşa faci cele mai gustoase şi pufoase gogoşi.
Pentru prepararea gogoşilor aveţi nevoie de următoarele ingrediente: un kilogram de făină, un pliculeţ de zahăr vanilat, patru ouă, o cană de zahăr, jumătate de litru de lapte, un cubuleţ de drojdie, o linguriţă de sare.
Mod de preparare
Se cerne făina, se adaugă sarea, drojdia, un pliculeţ de zahăr vanilat, şi zahărul dizolvat în lapte şi ouă. Frământaţi bine. Întindeţi aluatul, după care folosiţi un pahar pentru a da formă gogoşilor.
Se prăjesc într-o tigaie cu ulei încins. La final, le puteţi pudra cu zahăr.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News