Godină-Dănileț, POZĂ de REVELION. Badea: Vă previn, E NENOROCIRE!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Mircea Badea
Mircea Badea
Polițistul Marian Godină a petrecut Revelionul alături de judecătorul CSM, Cristi Vasilică Dănileț, potrivit unei poze publicate pe Facebook. Mircea Badea a comentat, miercuri seară, în emisiunea ”În Gura Presei”, această întâlnire. 

”Am rămas ușor marcat. Am văzut o imagine în noaptea de Revelion, aia cu ăia doi. Doamne ferește! Dacă nu ați văzut această imagine, vă previn, este nenorocire. Nu există așa ceva pe pământ! Marian Godină a distribuit postarea publicată de Cristi Dănileț, pe 31 decembrie, la 23:31, sunt la perdeluță ca Băsescu. Cristi Dănileț este împreună cu Marian Godină în Vatra Dornei. Dă-mă dracu! << Aho, aho!! Primul urător pe anul acesta....! Dănileț fără robă și Godină fără mască >> Dar Godină de ce are mască? E Batman? E clovn? Când te uiți așa, asta este o imagine din statul de drept: un aproape milițian cu un departe judecător, înfrățiți la o perdeluță, într-un mod bizar de Revelion, lui Godină îi iese din cap o steluță roșie bolșevică.” a spus Mircea Badea, miercuri seară, la Antena 3. 

(w670) 

În emisiunea ”În Gura Presei”, această poză l-a inspirat pe Mircea Badea, care a spus Plugușorul: ”Aho, aho, copii și frați, lângă boi vă alăturați”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel