Gnohere, mesaj, după ce a fost trimis în șomaj tehnic. Becali: Nu mai pot eu!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Gigi Becali a declarat că nu îl interesează părerea lui Harlem Gnohere, care l-a criticat pe finanţatorul FCSB-ului pentru că a uitat data la care îi expiră contractul.

Harlem Gnohere i-a transmis un mesaj dur finanţatorului FCSB-ului, după ce acesta a crezut că înţelegerea cu fotbalistul expiră la finalul sezonului, scrie Mediafax. Becali l-a trimis în şomaj tehnic pe Gnohere, motivând că mai are contract doar până la sfârşitul sezonului.

Gigi Becali spune că nu a fost deranjat de mesajul francezului care făcea referire la boala Alzheimer. Patronul roş-albaştrilor le-a transmis jucătorilor să facă plângere la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, dacă au ceva de obiectat în faţa deciziei sale.

"Nu mai pot eu de mesajul lui"

"Nu am fost supărat, asta e, mai are un an. Nu mai pot eu de mesajul lui, ce e ăla? Praf în faţa vântului, trece, abur, nişte vorbe. Laşi ceva în urmă? Pe mine e greu să mă mai superi. Mai am energie, mai ţip, mai urlu când văd nedreptate, dar acum vreau linişte, pace. Eu le-am zis jucătorilor să se ducă la TAS, la comisii! Dacă zice TAS, le dau banii cum zice legea. Chiar dacă zice strâmb ceva, eu respect", a spus Becali, potrivit Digi Sport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel