Urmărește emisiunea live
Glenn Hoddle, operaţie la inimă. Decizia medicilor
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Glenn Hoddle, fost antrenor al naţionalei Angliei, a fost externat după o operaţie la inimă.

Fostul mijlocaş şi antrenor al naţionalei de fotbal a Angliei, Glenn Hoddle, a fost externat vineri şi îşi continuă recuperarea la domiciliu, a declarat un reprezentant al familiei sale. Hoddle a fost spitalizat pe 27 octombrie, chiar când îşi aniversa 61 de ani, după ce a suferit un atac de cord în studiourile BT Sport, postul de televiziune unde era consultant.

Un inginer de sunet care cunoştea tehnicile de prim ajutor l-a salvat pe Hoddle folosind un defibrilator pentru a-i reporni inima care încetase să mai bată. Transportat imediat la spitalul Sf. Bartolomeu, lui Hoddle i s-au montat trei stenturi.

Operație reușită

Glenn Hoddle a fost îngrijit de medici specialişti ai Spitalului Sf. Bartolomeu din Londra. Pentru a se reface după ce a suferit un stop cardiac, Glenn a suferit o intervenţie chirurgicală. El a răspuns bine la tratament şi acum se recuperează acasă', a afirmat un purtător de cuvânt al familiei.

Hoddle, legenda clubului Tottenham Hotspur, la care a evoluat între 1975 şi 1987, a îmbrăcat de 53 de ori tricoul selecţionatei Angliei. Devenit ulterior antrenor, el a pregătit echipa Chelsea Londra, între 1993 şi 1996, iar apoi a condus naţionala Angliei din 1996 până în 1999. La Mondialul din 1998, Anglia a fost învinsă de România (1-2) în faza grupelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel